Societatea EHRLE-Reinigungstechnik GmbH din Germania dezvoltă, proiectează și fabrică echipamente de curățire la presiune înaltă, printre care și echipamentele pentru spălătorii auto self service, de peste 40 de ani, fiind unul dintre producătorii de vârf din Europa, în acest domeniu.

Echipamentele de spălare auto self service EHRLE sunt produse de vârf pe piața atât din punct de vedere al funcționalității, cât și din cea a valorii de utilizare. Acest lucru este adevărat în special dacă luăm în considerare rezultatul și calitatea spălării și a tratamentului de suprafață, stabilind un etalon în domeniul echipamentelor de spălare auto self service care funcționează cu tehnologie fără perie.
În fabrica din Illertissen, Bavaria, construită în special pentru realizarea echipamentelor de spălare auto self service, se fabrică anual echipamente pentru aproximativ 2,000 de piste de spălare, care ajung nu numai în aproape toate țările din Europa, dar și în Asia, cu precădere în China.

Societatea noastră, VALOR SMARTWASH SRL, și-a început activitatea în ianuarie 2013, ca partenerul în România a societății ungare, KVANT KFT – EHRLE Hungária, reprezentantul exclusiv al producătorului german în Ungaria.

Societatea parteneră, KVANT KFT – EHRLE Hungária, se ocupă de comercializarea, instalarea și servisarea echipamentelor industriale de curățire începând din anul 1995. Din primăvara anului 2009 este reprezentant exclusiv al producătorului și produselor EHRLE pe teritoriul Ungariei. Persoanele din conducerea societății responsabile de comercializare și domeniul tehnic au studii tehnice superioare și au dobândit o experiență de peste 20 ani în domeniul tehnologiei curățirii industriale, fiind considerați adevărați profesioniști în acest domeniu.

Bazându-se pe experiența profesională bogată a societății partenere, societatea noastră, VALOR SMARTWASH SRL, oferă servicii în următoarele domenii: consultanță în domeniul construcției spălătoriilor auto self service, analiza terenurilor vizate pentru realizarea acestor spălătorii, elaborarea de oferte specifice, efectarea calculelor de rentabilitate și recuperare a proiectelor, instalarea profesională a echipamentelor, monitorizarea și servisarea tehnică a acestora.

În acest moment, societatea VALOR SMARTWASH SRL își desfășoară activitatea cu 3 persoane, urmând ca numărul angajaților să crească pe măsura creșterii numărului de echipamente instalate și a cotei de piață, în vederea asigurării unei activități profesionale și orientate către client.

Scopul nostru nu este numai vânzarea echipamentelor, noi vă oferim un ”business” la cheie, o posibilitate de investiție care va începe să producă profit în cel mai scurt timp.

Misiunea nostră este ca, descoperind cerințele clienților și a investitorilor și obținând avizele autorităților locale și de mediu, să implementăm facilități de spălătorii auto care să ofere tuturor părților implicate rezultatele așteptate și meritate: clienților mașina strălucind de curățenie, fără nicio zgârietură, în aproximativ 6-8 minute, investitorilor profitul curat, iar nouă o altă referință de excepție ce va asigura dezvoltarea noastră viitoare.

Dacă este important pentru Dvs. să cumpărați un produs certificat CE, GS și TÜV, realizat în proporție de peste 80% de către EHRLE în propria fabrică, certificată ISO, din Germania, produs implementat și monitorizat de către specialiștii reprezentanței din România a producătorului, alegeți echipa și serviciile VALOR SMARTWASH SRL – Reprezentant autorizat EHRLE.

100% EHRLE = 100% Calitate
Altfel spus:

Unde EHRLE apare, EHRLE oferă soluții!